Sjablonen

Gebruik je vaak hetzelfde document? Maak dan gebruik van sjablonen. Je kunt dan snel en eenvoudig het document steeds hergebruiken voor nieuwe ondertekenaars. Je hoeft dat niet elke keer weer een document opnieuw in te richten.

Doorlopende machtiging
Standaard staat hier ook al een sjabloon welke te gebruiken is voor een Doorlopende machtiging tbv een automatische incasso.

Nieuw sjabloon
Je kunt het onderdeel "Sjablonen" vinden via het "Instellingen" menu. Kies hier voor "Nieuw Sjabloon". Je upload een document, geeft het een onderwerp en voegt een omschrijving toe. Klik daarna op "Aanmaken". In de volgende stap zie je het zojuist geĆ¼ploade document en kun je verschillende velden toevoegen welke je wilt gebruiken in het document. Uiteraard is dit het handtekeningveld. Maar daarnaast kunt je bijvoorbeeld nog het voornaam, achternaam, straatnaam, huisnummer, postcode en plaatsnaam veld toevoegen. Elke keer als je dit sjabloon dan straks kiest tijdens het versturen van een nieuw document worden automatisch deze velden gebruikt met de waardes van de geselecteerde ondertekenaar.

Persoonlijke velden 
Zijn de standaard velden niet genoeg? Je kunt dan gebruik maken van persoonlijke velden. Dit zijn velden die dus niet standaard in het systeem staan. Voorbeeld: Een voornaam of achternaam veld is reeds aanwezig. Maar via persoonlijke velden kun je bijvoorbeeld een veld aanmaken voor het opslaan van een geboortedatum of het kenteken van een auto.

Nog hulp nodig? Neem contact op Neem contact op