Antwoordadres

Alle mails worden verstuurd vanaf ons adres [email protected] met je eigen bedrijfsnaam als afzendernaam.
Als iemand antwoord op een ontvangen mail zal het mail programma het antwoordadres gebruiken dat we meesturen.

Standaard is dit het mail adres waarmee je aanmeld, maar deze kan via "Instellingen>E-mail instellingen" worden aangepast. Als je gebruik maakt van een aangepast antwoordadres zullen de definitieve documenten ook naar dit aangepaste adres worden verstuurd.

Gratis maildiensten zoals onderandere Gmail of Outlook.com ondersteunen wij niet als antwoordadres aangezien dit een verhoogde spamreputatie geeft.

Het is niet mogelijk om het afzendadres aan te passen naar een eigen adres omdat wij dit gebruiken om bounces (niet afgeleverde mails) te verwerken.

Nog hulp nodig? Neem contact op Neem contact op