Persoonlijke velden

Met persoonlijke velden is het mogelijk om gegevens van een ondertekenaar of document naar eigen inzicht te bewaren en toe te passen op een document of sjabloon.

Persoonelijk velden kunnen worden aangemaakt op ondertekenaar en document niveau. Op ondertekenaar niveau gebruik je data die permanent is verbonden aan een persoon. Op document niveau gebruik je data die per document anders kan zijn.

Voorbeeld Ondertekenaar
Je wilt naast de reeds bestaande velden van "Voornaam" & "Achternaam" ook "Geboortedatum" kunnen gebruiken. Je kunt dan via "Instellingen > Persoonlijke velden > Nieuw persoonlijk veld" dit veld aanmaken voor het onderdeel "Ondertekenaar". Wanneer je dan een nieuwe ondertekenaar aanmaakt heb je dan dus de mogelijkheid om de geboortedatum op te slaan. Deze kun je dan weer gebruiken op een nieuw document.

Voorbeeld Document
Je wilt een contract opmaken waarbij er telkens een verschillend product verkocht kan worden. Via "Instellingen > Persoonlijke velden > Nieuw persoonlijk veld" kies je dan voor "Document" en dan de optie "Select" om de verschillende productkeuzes kan aanmaken. Tijdens het aanmaken van een "Nieuw document" of "Sjabloon" kun je het juiste product selecteren.

Nog hulp nodig? Neem contact op Neem contact op